Če vaš vrt v toplejšem obdobju letnega časa, povsem sameva, je skrajni čas, da nanj postavite kakšno vrtno garnituro ter si s tem omogočite še bolj kakovostno in udobno bivanje. Zakaj bi v toplih dneh skupaj z najbližjimi posedali v notranjosti svojega doma, ko pa imate v zunanjem delu enkratno priložnost za to. 

Na trgu vas čakajo številne kakovostne in cenovno ugodne vrtne garniture. Te so narejene iz vrhunskih materialov, ki so odporni tudi na najzahtevnejše vremenske razmere, kot sta na primer dež in zelo vroče sonce. Sicer pa si vrtno garnituro lahko naročite po svojih merah in okusu. Ker pa je ponudbe tako veliko, dvomimo, da ne bi prave dobili zase že na samem prodajnem mestu. 

Ponudbo garnitur za vrt preverite tudi na spletu 

Ker vam čas verjetno ne dopušča, da bi se že kar jutri odpravili na ogled vrtnih garnitur in drugih koristnih elementov za vaš vrt, vas vabimo v priljubljeno spletno trgovino dom24.hr, ki jo od doma lahko preko spleta obiščete že v tem trenutku. 

Spletna trgovina dom24.hr vam ponuja številne vrtne garniture, ki so zasnovane povsem sodobno in ki vam bodo omogočale prijetno in udobno sedenje. Lahko izbirate med manjšimi in tudi nekoliko večjimi garniturami. Vse pa je seveda odvisno od tega, kako veliko prostora boste na svojem vrtu odmerili takemu pohištvu. 

Še posebej se vam splača posegati po takih garniturah, ki bi se tudi sicer ujemale z vašim stilom. Morda imate na vrtu že postavljen kak element. Poskrbite, da se bo izbrana garnitura ujemala tudi s tem. 

Vrtna garnitura Verona 

Med bolj priljubljenimi vrtnimi garniturami je tudi garnitura Verona. Ta je sestavljena iz mize in šestih stolic. Narejena je iz polipropilena vrhunske kakovosti v imitaciji ratana. 

Vrtne garniture Verona vsebujejo prav vse ateste kakovosti t. i. Evropskega testnega koncerna. Sicer pa se lahko uporabljajo tako za domačo rabo kot tudi za gostilniško. Miza se ponaša z namiznim odprtim čepom, ki pa ga lahko po želji tudi kadar koli odstranite in vanj postavite senčnik. V ponudbi tovrstnih vrtnih garnitur boste lahko izbirali med belo in antracidno barvo. 

Vrtni stoli narejeni iz kakovostnih materialov 

Verjetno si tudi vi kar ne morete predstavljati doma brez uporabe stolov, saj ta kos pohištva velja za samoumevnega. V resnici ga lahko postavljate in uporabljate v skoraj vseh prostorih svojega stanovanje. Glede na to pa se stoli delijo na več vrst. V grobem bi jih lahko razdelili na zunanje in notranje stole. 

Med zunanje stole sodijo tudi vrtni stoli, ki pa se od notranjih po večini razlikujejo ne samo po videzu, temveč tudi po materialu. Dobri stoli za na vrt so vedno narejeni iz materialov, ki uspešno kljubujejo vsem zahtevnim in tudi najzahtevnejšim vremenskim vplivom in drugim težavnim okoliščinam. 

Če smo vas ujeli pri nakupovanju vrtnih stolov in bi radi imeli predvsem kakovostne, torej take, na katerih bi lahko dlje časa uživali brez nepotrebnih bolečin in presedanj, potem vas vabimo v spletno trgovino dom24.hr, kjer boste lahko na enem mestu izbirali med veliko paleto najboljših vrtnih stolov. 

Vrtni stol Haiti je odlična izbira 

V spletni trgovini dom24.hr vam bodo pri ogledovanju na pot stopili tudi izjemno popularni vrtni stoli Haiti. Ti imajo tudi posebna naslonjala, tako da vam bodo omogočali še večjo mero udobja. Sicer pa jih lahko kupite v sivi barvi. Izdelani pa so iz vrhunskega akacijevega lesa in prepletene poliestrske vrvi. 

Dimenzija Haiti stolov vam bo ustrezala, če ste si zamislili, da morajo biti vaši vrtni stoli široki 58 centimetrov, globoki 53 centimetrov, visoki 46 centimetrov in če mora biti višina sedišča 46 centimetrov, višina naslona za roke pa 65,5 centimetra. 

https://www.youtube.com/watch?v=BLVF2huU6ps&t=186s

Haiti stoli so že na prvi pogled izjemno privlačni in občutek boste imeli, da ste pri sedenju na njih nekje na dopustu in ne doma na svojem vrtu. To vam nakazuje tudi ime za te stole. Tudi ceno lahko že kar sedaj preverite v spletni trgovini. Glede na to, kakšno vrsto udobja in odličnega počutja vam ponuja tak stol, pa je cena zanj povsem sprejemljiva. Sicer pa vam tako in tako priporočamo, da za nakup vrtnih stolov potrošite nekoliko več denarja, saj si boste s tem zagotovili stole, ki vam bodo dobro in zelo dolgo časa služili. Ne pozabite pa v spletni trgovini preveriti še druge ponudbe, ki se navezuje tudi na izdelke oziroma pohištvo za vaše notranje prostore doma. 

Ali veste da lahko namakalni sistem za travo upravljate tudi s pomočjo mobilnega telefona kjerkoli in kadarkoli. Več o namakalnih sistemih za travo si lahko preberete v članku z naslovom “Namakalni sistem za travo za lep videz vaše zelenice“.

Za sproščeno posedanje ob gledanju televizije, poslušanju radia ali klepetu z najbližjimi, sorodniki, prijatelji, znanci oziroma raznovrstnimi gosti je najbolje imeti temu primerno kotno sedežno garnituro. Preberi več …

Članki iz iste kategorije: