• Vas skrbi, da vam bo mojster za postavitev dimnika računal preveč?
  • Se ukvarjate s fasado in kalkulirate, koliko bi lahko prihranili, če bi imeli debelino izolacije 8 ali 15 centimetrov?
  • Primerjate ponudbe različnih izvajalcev in ne poznate pravih faktorjev, na podlagi katerih bi se odločili za najugodnejšega?
  • Ali pa ste prepričani, da je glavni in najpomembnejši faktor cena in se na tej podlagi odločate za najprimernejšega izvajalca?
  • ali iščete kvalitetna zunanja svetila

Z nekaj pravimi usmeritvami strokovnjakov lahko prihranite ogromno svojega časa in tudi več tisoč eurov. Tokrat imate možnost, da vam strokovnjaki pomagajo brezplačno!

Tudi Simon se je srečal s podobnimi vprašanji, ko je obnavljal starejšo hišo, ki jo je kupil s težko privarčevanim denarjem in nekaj kreditov. Seveda si je želel, da bi svoj denar kar najbolje obrnil in zanj dobil največ. Med iskanjem ponudnikov je na spletu naletel na zanimivo predavanje, kjer bi mu lahko predavatelji odgovorili na njegova vprašanja in razjasnili dvome.

Brez odlašanja se je Simon prijavil na to predavanje, saj je brezplačno in je vedel, da je vse kar lahko izgubi le kakšna ura njegovega časa.

Kljub temu da ni pričakoval veliko, je bil nad dobljenim več kot navdušen. Predavatelj mu je odgovoril na vsa vprašanja, s katerimi se je sam ubadal že več tednov. Poleg tega je na tem predavanju dobil precej nasvetov, ki so mu med gradnjo privarčevali več tisoč eurov.

Verjetno se bomo strinjali, da ni malo, glede na to, da je bila njegova investicija le nekaj njegovega časa. Hišo je tako obnovil hitreje in mnogo ceneje, kot bi mu to verjetno uspelo samemu.

Predavatelji na seminarju so namreč izkušeni in so doma na področju, ki je Simonu povsem neznano.

Če tudi sami obnavljate ali gradite, ste danes v istem položaju, kot je bil Simon nekaj časa nazaj. Lahko se odločite in sami vodite zadeve naprej. Lahko pa obiščete brezplačen seminar in dobite napotke in odgovore na vaša vprašanja ter tako hitreje in mnogo ceneje zaključite načrtovane projekte.

Razmislite, nato pa se prijavite na brezplačen seminar, saj nimate česa izgubiti! Privarčujete lahko le obilico vašega časa in vašega težko prisluženega denarja.

Članki iz iste kategorije: