V kolikor vas zanimajo montažne hiše na ključ večje velikosti, bodite pozorni, da začnete iskati pravega ponudnika dovolj hitro. V kolikor se odločite za tovrstno gradnjo, boste potrebovali več časa za pogovor s samimi ponudiki za montažne hiše na ključ.

Prva pomembna zadeva: pazite, da pri kupovanju parcele za gradnjo velike hiše izberete dovolj veliko kvadraturo zazadljive parcele. Dostikrat se nehote pri strankah zgodi, da kupije sicer veliko parcelo (recimo 5000 kvadratnih metrov), a na koncu se izkaže da je zazidljive zgolj 850 kvadratnih metrov, kar bi bilo lahko premalo za montažne hiše na ključ večje velikosti. Morda osnovna strvar, a verjemite, velikokrat ljudje niso pozorni na to.

Druga pomembna zadeva: pazite, da izberete res dobrega ponudnika montažnih hiš. Takoj ko poveste, da se zanimate za montažne hiše na ključ večje velikosti, bodo ponudniki skakali okoli vas, saj ste za njih en velik projekt. Tako da pazite, da realno preučite katerega ponudnika resnično želite. Najprej se pozanimajte ali so že gradili kakšne montažne hiše na ključ večje velikosti, koliko izkušenj imajo in kako izobražen kader.

In ko enkrat izberete res dobrega ponudnika za montažne hiše na ključ, se ne zanašajte stoodstotno na njih, vseeno malo preverjajte sproti, sicer pa ne skrbite – ideje, ponudbe, slike, materiali…vse to in še več dobri ponudniki za montažne hiše zelo dobro poznajo in vam bodo znali svetovati.

Članki iz iste kategorije: