Kobal suha gradnja

Zagotavljamo vam CELOVITO PONUDBO MONTAŽNE HIŠE OD PROJEKTA DO PREDAJE KLJUČA– torej vse: od izkopa, priprave kleti, betonske plošče za postavitev, gradnja montažne hiše…. imamo tudi SVOJEGA ARHITEKTA, ki vam bo izrisal prav tako hišo kot si vi sami želite, saj izdelujemo in se posvetimo INDIVIDUALNIM PROJEKTOM. Zunanji izgled vaše montažne hiše je lahko fasadni, kamnit, lesen ali v kombinaciji.

Svoje delo opravljamo korektno, predvem pa hitro, saj se zavedamo pomembnosti gradnje hiše za vsako stranko. Kot potrditev našega kvalitetnega dela smo si v letih 2007, 2008 in 2009 prislužili GIZ znak kakovosti.

Še bolj pomembno dejstvo za vas pa je to, da so naše montažne hiše ENERGETSKO VARČNE IZ EKO MATERIALOV, saj se zavedamo pomembnosti vpliva na okolje. Poleg tega vam bomo svetovali in ponudili možnosti enteligentnih rešitev, na katere ste ali že pomislili ali pa morda še ne veste za njih (prezračevalni sistemi, vse vrste ogrevanj, solarni kolektorji, fotovoltaika, pridobivanje energije z vetrom, izkoristki meteornih voda, savne…).

Vsaki stranki se maksimalno posvetimo, ji kvalitetno SVETUJEMO in z veseljem prisluhnemo vašim željam. Če želite varčno, kvalitetno grajeno stanovanjsko hišo, narejeno posebej za vas kakršno boste želeli,  s čimmanj vloženega vašega truda, nas kontaktirajte na mail ali tel.št.:

montažne hiše na ključKOBAL SUHA GRADNJA Bernarda Kobal s.p.
Cesta 1. maja 26 B
4270 Jesenice
(041) 493 994

info@hisekobal.si

www.hisekobal.si