Mešanica ribje emulzije in ekstrakta sladkorne pese

Ste že kdaj uporabljali gnojila Biobizz Fish Mix? To so gnojila, ki so zelo bogata in se uporabljajo predvsem za fazo rasti in cvetenja za vse substrate in zemljo. Gre za mešanico med ribjo emulzijo in ekstrakti sladkorne pese. Primerna so tudi za foliarno gnojenje.

Gnojila Biobizz Fish Mix so znana po tem, da vsebujejo večjo vsebnost dušika, ki pomembno vpliva na rast velikih, zelenih in zdravih listov. To pripomore tudi k rasti debelejših stebel, ki veliko lažje podpirajo razvoj velikih in težjih cvetov in prenos hranil.

Sodobna tehnika gojenja rastlin

Gojenje vrtnin je morda tudi vaš konjiček ali pa se s tem ukvarjate nekoliko bolj resneje. Ravno zato ves čas spremljate novosti, ki se pojavljajo na tem področju, saj želite biti v koraku s časom. Ena izmed možnih tehnologij, ki je v zadnjem času postala pravi trend, je tudi hidroponika.

Gre za prav posebno tehniko gojenja rastlin, kjer se namesto tal uporabljajo najrazličnejši inertni substrati. In od kod izbira beseda hidroponika? Kot veliko izrazov, ki jih uporabljamo pri vrtnarjenju, tudi hidroponika izhaja grškega jezika. Gre za spoj besed, ki pomenita voda in delo.

YouTube video

Za tako obliko gojenja rastlin se uporabljajo specifična gnojila, ki si jih lahko podrobneje ogledate in tudi kupite na spletni strani, ki vam jo predstavljamo v nadaljevanju.

Raziščite spletno stran urban-farmer.si

Spletna stran www.urban-farmer.si je zagotovo ena od najbolje obiskanih strani s strani ljudi, ki se ukvarjajo z gojenjem rastlin, ne glede na to, ali je to le njihov konjiček ali pa se s tem ukvarjajo tudi profesionalno.

Gnojila poskrbijo za zdravo travo na vrtu in imeli bomo čudovito zeleno površino, kjer se bodo lahko igrali otroci, bomo lahko počivali ali uživali v drugih aktivnostih. 

Članki iz iste kategorije: