Wigo hiše – za celoživljenjsko partnerstvo

V našem podjetju vas spremljamo korak za korakom do vašega popolnega doma, ki ustreza vašim zahtevam in željam. Prilagodimo se različnim slogom gradnje – od konvencionalnega preprostega in do razkošnega art.design. Zavedamo pa se pomembnosti samega občutka za lepoto in to načrtujemo s strani arhitekturnih oblikovalcev – vaših ali naših, kakor želite.

lesene hiše montažne hiše

Narava – za udobno bivalno in naravno klimo gradite z lesom
Okusi so zelo različni. Zato so tudi hiše lahko rustikalne, brezčasne, brezčasne ali morda moderne. Ker vsak človek, tako kot tudi vi,  je poseben, edinstven, ima svoje želje, okus in potrebe. Tega se v našem podjetju zavedamo, zato tudi za vsako stranko poskrbimo na svojstven  način. Kot naslov pove, pri našem podjetju smo kot vaš partner za celo življenje.

Pri podjetju Wigo Haus smo razvili svoj sistem montažne gradnje – popolnoma nov, patentiran sistem, ki se imenuje Wigo.innovo.system. Bistvene lastnosti tega sistema – prijetna klima in zagotovljena minimalna poraba energije.
Zakaj ravno les kot gradbeni material? Vsi poznamo les, drevo, gozdove – les živi, diha. na naraven način je toplotno izolativen in antistatičen.  In tako zagotavlja prijetno bivalno klimo, ne glede na zunanje vremenske okoliščine – mraz, vročina, suho, vlaga…

Ekologija – rast s soncem.

Kaj je ekologija? za naše podjetje pomeni to trajnostno razmišljati, planirati in graditi. Tema ekologije je vedno bolj izpostavljena in pomembna, zato tudi mi že desetletja in več razmišljamo o tem.
Gradbeni material prihodnosti je zagotovo les. Verjetno veste, da je les CO2 nevtralen. I ekološka bilanca naših Wigo hiš je izboljšana zaradi biološko neoporečnih izolacijskeh materialov, kar vam omogoča bivanje v popolnoma CO2 nevtralni leseni hiši. In to je izredno pomemben prispevek k varstvu okolja.
Vse naše hiše so energijsko varčne, ponašajo se s kvalitetnim lesom in oblogami, seveda po vaših željah. Za prav vse gradimo hiše s poudarkom na dobrem počutju.
Z Wigo hišo boste prispevali k zaščiti okolja in posledično zagotovili lepo prihodnost naših otrok.

lesene hiše montažne hiše

Wigo.innovo.sistemlesene hiše montažne hiše
35 cm debelina stene:

  • nizka energetska poraba
  • prijetna in udobna klima v vseh letnih časih
  • izjemna zvočna izolativnost
  • zelo nizka energetska poraba
  • ekološko in naravno

Tovrstna gradbena tehnologija je:

  • varna in kakovostna za vsakogar
  • zagotovljena je predvsem zdrava bivalna klima
  • vključeni so neoporečni, ekološki in zato zdravi materiali
  • proizvodnja je okolju prijazna, ekološka
  • že upošteva zakone, ki se  jih pričakuje v prihodnosti, in ki temeljijo na kvalitetnem bivanju za jutri.

lesene hiše montažne hiše

lesene hiše montažne hiše

V kolikor bi želeli dodatne informacije, kakršnokoli vprašanje, ponudbo, katalog,… nas kontaktirajte in pomagali vam bomo pri pravi izbiri.

Zastopstvo, svetovanje in inženiring
Mirko Zorčič s.p.
Spodnja Senica 38

SI-1215 Medvode

GSM:  +386(0) 31 31 44 58
TEL: +386 (0)59 712 448
mirko.zorcic@wigo-haus.si
www.wigo-haus.si

WIGO-Haus  Vertriebsges.m.b.H.
A-9020 Klagenfurt, Eiskellerstraße 3-5