Mnenja naših strank

MONTAŽNE HIŠE PO MNENJU LASTNIKOV LE-TEH

Ker v Sloveniji montažne hiše še niso množično razširjene, je pa vedno večje povpraševanje po njih, smo kontaktirali uporabnike tovrstnih hiš in jih povprašali za njihova mnenja o gradnji hiše na ključ. Poklicali smo naključne stranke enega izmed slovenskih ponudnikov montažnih hiš. Spodaj je le nekaj mnenj, ki so nam jih prispevali.

 

“Ja, zdaj imamo montažno hišo, čeprav je najprej nismo mislili imeti. Saj veste kako je to, še vedno smo bolj zaupali zidani hiši, tako smo navajeni. Ampak ker se nam je mudilo z gradnjo, z družino nismo imeli kje živeti, smo se odločilo za montažno, ker je hitreje zgrajena. Moram reči, da nimam nič pritožb – zgleda tako kot zidana, res je, da bo potrebno redno vzdrževanje, je pa po drugi strani zelo varčna za toploto.”

 

“Mi smo zadovoljni. Všeč nam je, tako smo izbrali, hitro je bila zgrajena, cena pa verjetno podobna kot če bi zidano gradili. Ne vem no, ker nismo še nobene zidane gradili, tako da ne morem reči točno. Smo bili pa vseeno malo zraven med gradnjo pa sproti preverjali če se vse lepo dela. Smo še na splošno malo nezaupljivi da bi čisto drugemu pustili da sam gradi našo hišo.”

 

“Kaj naj rečem – ja stoji trdno, zgleda dobro, izolirali smo jo…več pa niti ne rabimo ane. Pravijo da so še boljše kot zidane, ne vem no, bomo videli čez leta, zdaj jo imamo šele 4 leta pa nimamo nobenih pritožb.”

 

“Mah super je. Nismo imeli nobenih skrbi pa letanja naokoli. Zgrajena je bila na hitro, cena ugodna in res je varčna, tako kot so nam obljubljali.”

 

” Mi smo že ves čas razmišljali da bomo gradili montažno hišo. Ne vem zakaj – tako smo se takoj na začetku odločili ker verjetno ni veliko drugače kot zidana, glavno da imamo mi čimmanj skrbi s to gradnjo… Potem smo pa na vaši strani našli to podjetje, ki nam je gradilo, in evo, to je pa ratalo.”