Juting

Naše podjetje Hiša JUTING d.o.o. gradi montažne hiše v Sloveniji  že od leta 1999. V tem času smo dobili veliko izkušenj, dodatnega znanja in pozitivnih kritik s strani strank, katerim smo zgradili evergijsko varčne montažne hiše – že več kot 150 družinam.

montažne hiše na ključ
Radi se osebno posvetimo vsaki stranki, saj je vsaka nekaj posebnega – imamo različne želje, različen okus, različne finančne zmožnosti. Tega se zavedamo in temu se prilagodimo. V vsakem primeru pa zgradimo izredno kakovostno, nizkoenergijsko montažno hišo, z vsemi izjemnimi prednostmi, ki jih vsaka naša hiša ima.

montažne hiše na ključ
Če ste popolnoma na začetku gradnje, morda zaenkrat samo razmišljate o gradnji, morda ste že sredi gradnje… v vsaki gradbeni fazi nas lahko kontaktirate in pomagali vam bomo do toplega doma.
Pri strankah smo opazili, da je veliko težav, veliko porabljenega časa pri iskanju in urejanju kredita – naše podjetje sodeluje z vsemi slovenskimi bankami, zato lahko vsakemu kupcu hiše ali naročniku adaptacije pomagamo do ugodnega kredita – ker vemo, da zna biti urejanje kredita naporna stvar.montažne hiše na ključ

V vsakem primeru, ne glede na vaše želje in zahteve, se vsakemu posvetimo individualno, zato vas vabimo da nas kontaktirate ne glede na vrsto vašega vprašanja, ne glede na želje, ki jih imate. Vedno se najde skupna rešitev, ki vam najbolj ustreza.

montažne hiše na ključ

Hiša Juting d.o.o.
Ižanska cesta 284
1111 Ljubljana
01/283-26-42
info@juting.com
rok@juting.com (Rok Pucihar)
www.juting.com